اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه عید سعید غدیر خم اعلام شد

اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی وصیتنامه امام علی ( علیه السلام) به امام حسن ( علیه السلام)  به انضمام گزیده کلمات قصار مولا علی (ع)  ویژه عیدسعید غدیرخم اعلام شد.

اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه عید سعید غدیر خم اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، از بین ۱۱۰ شرکت کننده در این مسابقه به قید قرعه به ۶ نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده بودند، جوایز ارزنده ای تقدیم خواهد شد.اسامی برندگان به شرح زیر می باشد :

1. سید سعید حسینی ورزنده
  2. امیرحسین ابراهیمی پور
  3. علیرضا نظری
  4. زهره پناهی
  5. علی سلمانی زاده
  6. علی اصغر جاویدپرور

گفتنی است این مسابقه درسطح دانشگاه صنعتی امیرکبیر وبه همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی ویژه اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

برندگان می توانند با مراجعه حضوری به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و ارائه کارت دانشجویی جوایز خود را تحویل بگیرند.