اسامی برندگان مسابقه عکس از راهپیمایی بزرگ 22 بهمن اعلام شد

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر به مناسبت فررارسیدن دهه مبارک فجر اقدام به برگزاری مسابقه عکس از راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان نمود.

اسامی برندگان مسابقه عکس از راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر؛ مهلت ارسال عکس به این مسابقه تا پایان بهمن اعلام شده بود که با توجه به استقیال دانشگاهیان تا تاریخ ۱۰ اسفند ماه تمدید شد.لازم به ذکر است از میان ۳۰ اثر ارسالی پس از داوری به ۴ نفر از شرکت کنندگان جوایز ارزشمندی به رسم یادبود اهدا گردید.اسامی برندگان به شرح زیر می باشد :

۱. خانم رضوانی پناه

۲. خانم سماعی یکتا

۳. آقای رحمانی

۴. آقای اصفهانیان

برندگان می توانند با مراجعه حضوری به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر جوایز خود را تحویل بگیرند.