آیین رونمایی از پرتال جامع فروش کتاب شانزده و افتتاح فروشگاه  کتاب شانزده جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

آیین رونمایی از پرتال جامع فروش کتاب شانزده و افتتاح فروشگاه  کتاب شانزده جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و جهاد دانشگاهی استان کرمان

آیین رونمایی از پرتال جامع فروش کتاب شانزده و افتتاح فروشگاه کتاب شانزده جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، در این مراسم که باحضور دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، دکتر پیغامی دانشیار دانشگاه امام صادق (ع) و دکتر علی اکبرزاده رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی برگزار می شود، علاوه بر رونمایی از  پرتال جامع فروش کتاب، دو فروشگاه کتاب شانزده ، شعبه جهاددانشگاهی امیرکبیر و جهاددانشگاهی استان  کرمان به صورت آنلاین افتتاح خواهد شد.

لازم به ذکر است این پرتال با هدف یکپارچه سازی فروش کتب جهاددانشگاهی و تامین کتاب و محصولات فرهنگی مورد نیاز دانشجویان و سایر علاقمندان کتاب در سراسر کشور راه اندازی شده است. در این پرتال کتابهای منتشر شده انتشارات جهاددانشگاهی و سایر ناشران به فروش می رسد.

گفتنی است آیین رونمایی پرتال جامع فروش کتاب با آدرس ۱۶book.ir دوشنبه ۱۴ تیرماه  ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن  جلسات دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار می شود.