logo logo
ارسال شده در تاریخ 2019/6/12 - ساعت 15:57 ارسال شده در دسته اخبار عمومی

نشست دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی سازمان ملل متحد(اکو) با رییس جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست مشترک دکتر هادی سلیمان پور دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی سازمان ملل متحد(اکو) و دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی با محوریت تعریف پروژه های مشترک، هم راستا با اهداف جهاددانشگاهی و سازمان اکو در سطح کشور و منطقه امروز 22 خرداد در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر طیبی به معرفی محصولات، خدمات و فعالیت های جهاددانشگاهی در زمینه های مهندسی و علوم، پزشکی و سلامت، کشاورزی و منابع طبیعی و علوم انسانی و اجتماعی پرداخت.

وی افزود: یکی از کارهایی که در حال حاضر شروع کردیم بحث نمک زدایی از نفت است که پایلوت آن را به خوبی انجام دادیم. در حوزه مکانیک نیز بر روی دکل حفاری نفت و دانش مته حفاری کار کردیم و در حال تولید قطعات آن هستیم. بازوهای بارگیری نفت خام هم در خارک نصب شده و در حال بارگیری است.

رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: از دیگر کارهای موفق این نهاد می توان به فیلترالکترواستاتیک، فیلترهای کیسه ای، فرستنده های رادیویی، فرستنده تلویزیون دیجیتال، سیستم های کنترل تردد و دسترسی، طراحی و تولید تور پرورش ماهی در قفس، فعالیت های پژوهشگاه رویان و مرکز درمان ناباروری و اصلاح نژادهای سبک و سنگین ایران را معرفی کرد.

دکتر طیبی با تاکید بر این که ویژگی مجموعه خودباوری بودن آن است، گفت: به شدت علاقه مند به این هستیم که فعالیت های خود را در قالب محصول صادر کنیم و انتقال دهیم. کارهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مشترک با سایر کشورها داشته باشیم.

وی افزود: این نهاد آمادگی همکاری با سازمان اکو را دارد.

در ادامه دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی سازمان ملل متحد(اکو) پس از معرفی سازمان اظهار کرد: عمده فعالیت های این سازمان توسعه ای و اقتصادی است و علاقه مند به موضوع سیاسی نیستیم.

دکتر سلیمان پور تصریح کرد: در سازمان چیزی به نام چشم انداز 2025 میلادی تعریف و شش حوزه برای فعالیت در این سال ها انتخاب شده است.

دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی سازمان ملل متحد(اکو) همچنین تاکید کرد: با توجه به ظرفیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف آمادگی همکاری کامل با این نهاد را داریم.

گفتنی است، توسعه فعالیت های بین المللی به منظور تجاری سازی یافته های پژوهشی جهاددانشگاهی در حوزه فنی و مهندسی و سلامت در درمان از اهم اهداف این نشست بود.