کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " سیگنال ‌های زیستی"  تالیف "فاطمه داوری نیا و سیده افروز ارزه گر، محمد راوری و صالح لشگری"  توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

کتاب " سیگنال‌های زیستی (فیزیولوژی، ثبت، آزمایش، پردازش و تحلیل)" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر منتشر شد.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

" این کتاب با نگاه کاربردی و تحقیقاتی و مبتنی بر مجموعه ثبت و پردازش سیگنال های زیستی Power Lab ساخت شرکت استرالیایی ADInstruments تهیه شده است. این كتاب علاوه بر كمك به كاربران این سیستم‌ها، می‌تواند مرجع مناسبی برای سرفصل آموزشی درس آزمایشگاه فیزیولوژی گروه‌های پزشكی و مهندسی پزشكی و همینطور محققین و دانشجویان تحصیلات تكمیلی كه در حیطه علوم شناختی و زیستی فعالیت دارند، باشد. "

شایان ذکر است این کتاب در نه فصل، ۲۸۰صفحه و در تیراژ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۱۸۵۰۰۰ ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.