کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " تکنیک های نوین در تصمیم گیری چند شاخصه (جلد اول )"تالیف "دکتر علیرضا علی نژاد، دکتر احمد ماکوئی و مهندس نیما اسفندیاری" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ مجدد رسید.

کتاب " تکنیک های نوین در تصمیم گیری چند شاخصه (جلد اول )"توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر‌ به چاپ چهارم رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

” چندسالي است كه تصميم‌گيري‌هاي چند معيارهMCDMدر دوره‌هاي تكميلي كارشناسي ارشد و دكتراي رشته‌هاي مهندسي صنايع، مديريت و رياضيات كاربردي تدريس مي‌گردد و امروزه مقالات، كتب و پايان‌نامه‌هاي فراواني از اين شاخه مهم و كاربردي از تحقيق در عمليات به چاپ رسيده است و تحقيقات علمي و پژوهشي در اين زمينه ادامه دارد MCDM . به دو بخش تصميم‌گيري‌هاي چند هدفه (MODM)، براي طراحي بهترين جواب و تصميم‌گيري‌هاي چند شاخصه (MADM)، براي انتخاب گزينه برتر تقسيم مي‌شود. با توجه به اين كه عمدتاً كاربردهاي MADM از MODM بيشتر مي‌باشد لذا در اين كتاب به ذكر چند تكنيك از بخش MADM پرداخته مي‌شود كه در كتب فارسي موجود يا به آنها پرداخته نشده و يا كمتر مورد بحث و بررسي قرار گرفته‌اند و از طرف ديگر كاربردهاي بيشتري از آن‌ها به چشم مي‌خورد. در اینجا لازم است از زحمات جناب آقای مهندس محسن باستی که در تصحیح مطالب این کتاب ما را یاری نموده اند تشکر و قدردانی نماییم."

شایان ذکر است این کتاب در هشت فصل، ۸۸ صفحه و در تیراژ ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۱۶۰ هزار ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.