کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، چاپ چهاردهم  کتاب  " اصول و مبانی مدارهای الکتریکی"  توسط سازمان انتشارات واحد منتشر گردید.

این کتاب تألیف توماس فلوید می باشد که توسط دکتر مهرداد عابدی ( استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر) ترجمه شده است.

کتاب " اصول و مبانی مدارهای الکتریکی" برای چهاردهمین مرتبه توسط انتشارات واحد صنعتی امیرکبیر منتشر گردید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:  " کتابی که هم اکنون از نظر خوانندگان می گذرد ترجمه کتاب زیر است:

Principles of Electric Circuits – Thomas.‎ L.‎ Floyd harles Meril Publishing co: 1981 & 1985 Ohio U.S.A

از آنجا که این کتاب را برای درس مبانی مهندسی برق (۱) رشته ­های مهندسی مکانیک، صنایع و شیمی مناسب دیدم اقدام به ترجمه آن نمودم. آقای Floyd کتاب را بسیار ساده و روان نگارش کرده و امید است سادگی و روانی نگارش در ترجمه نیز رعایت شده باشد. این کتاب دارای مثال­ها و مسایل متنوعی است و دانشجویان عزیز می توانند به صورت خودآموز از این کتاب استفاده کنند. "