کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب" آلودگی های محیط زیست، علل، مخاطرات و راهکارهای کاهش " به قلم مؤلفین " دکترنسرین چوبکار، دکتر شاپور کاکولکی، دکتر مریم محمدی روزبهانی و مهندس امیر محمد امامی راد"، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

کتاب " آلودگی های محیط زیست، علل، مخاطرات و راهکارهای کاهش " توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر انتشار یافت.

درمقدمه این کتاب آمده است:

"  بی شک داشتن یک جامعه سالم از لحاظ سلامت جسمی و روانی حکایت از محیط زیست سالم دارد و این مهم جز با داشتن، حفظ و اشاعه فرهنگ آسمان آبی و زمین پاک میسر نمی شود. محیط زیست میراثی گرانبها است که خداوند تبارک و تعالی آن را به امانت به ما سپرده است و ایران با گستره جغرافیایی پهن و داشتن محیط زیست غنی اهمیت حفظ و انتقال آن به نسل آینده را به ما گوشزد می کند لذا تلاش و تشریک مساعی خود را بر آن داشتیم که با کلامی ساده، علمی و پرهیز از تکلف در بالا بردن فرهنگ محیط زیست کشور گامی موثر را ایفا نماییم تا همگام با قافله جهانی در توافق نامه محیط زیستی پاریس که دنیا در ۲۲ آوریل ۲۰۱۶ (روز زمین) به آن احترام گذاشت سندی محکم بر جامعه جهانی باشیم که ایران قافله سالار حفظ حریم محیط زیست در مقابل تغییرات اقلیمی و تخریب زمین می باشد و شاید از آنجا که یکی از مهم‌ترین مشکلات و موانع موجود در عرصه حفاظت از محیط زیست ، نبود آگاهی و اطلاعات در میان تمامی لایه‌های اجتماع است. با بالا بردن فرهنگ عموم مردم خصوصا دانشجویان، اهل ادب و اهل قلم می توان همگام با جامعه جهانی شده و در این راه، دست همه عاشقان محیط زیست را می بوسیم.

این کتاب در بخش‌های مختلفی، آلودگی‌های محیط زیست را بطور کلی و بر اساس پاره ای از کارهای عملیاتی گروه و در فصول جداگانه هوا، آب، خاک، صوت، مواد زاید جامد، آلودگی هسته ای و نوری بررسی می‌کند، همچنین به علت ایجاد آلودگی و حتی تصفیه پساب و فاضلاب اشاره کرده و در آن اصولHSE  آورده شده است و در پایان راهکار کاهش آلودگی را با تاکید بر روش‌های زیستی بیان می‌کند و مخصوص به یک کشور خاص نمی‌باشد البته لازم به ذکر است بخش هایی از این کتاب از کتاب آلودگی‌های محیط زیست و راهکارهای کنترل آنها تالیف امامی راد و چوبکار انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر می‌باشد. این کتاب علاوه بر تدریس دررشته های عمران و مهندسی شیمی، در بسیاری از دروس اختصاصی رشته‌های ارشد  محیط زیست نظیردروس آلودگی‌های محیط زیست، شیمی آلاینده ها، تصفیه آب و پساب، آلودگی هوا و مواد زاید مورد استفاده دانشجویان گرامی می‌تواند قرار گیرد."

شایان ذکر است این کتاب در دوازده فصل، ۲۳۲ صفحه و در تیراژ ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۲۰۰ هزار ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.