چاپ سی و هشتم کتاب " تحلیل سازه ها(روش کلاسیک و ماتریسی)" از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

مهندس مجتبی آهنگر؛ معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در باره کتاب تحلیل سازه ها (روش کلاسیک و ماتریسی) گفت : این کتاب برای سی و هشتمین مرتبه به چاپ رسیده و جزو کتاب های مرجع می باشد و همچنین یکی از کتاب های پر طرفدار منتشر شده انتشارات واحد است.

در مقدمه این کتاب آمده است: پیشرفت علوم، علی الخصوص دستاوردهای فناوری اطلاعات و سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری پیشرفته و جهانی، خود باعث پیشرفت سریع تر علوم و ترقی شگفت انگیز فناوری گردیده و این چرخه همچنان ادامه داشته و با گذشت زمان، شاهد حیرت در کشف ناشناخته ها و امکانات گردیده است. در این شرایط ارزش زمان دیگر طلا نیست، بلکه بسیار بسیار فراتر از آن احساس می شود. طبیعی است در چنین وضعیتی مهندسین تمایل دارند با بهره گیری از سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری مطرح روز، در حداقل زمان به حل مسائل بپردازند. لذا کمتر به تحلیل مسائل علمی با روش های سنتی و دستی راغب می باشند. لیکن با وجود چنین پیشرفت هایی حتی در کشورهای پیشرفته صنعتی از ارزش کتاب های پایه و آموزش اصول آنها کاسته نشده، مطالعه و آشنایی کامل با آنها بیش از پیش احساس می شود.

varsei