مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مسابقه کتابخوانی وصیتنامه امام علی ( علیه السلام) به امام حسن ( علیه السلام)  به انضمام گزیده کلمات قصار مولا علی (ع) توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، این مسابقه ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشد و علاقمندان می توانند برای دریافت کتاب و سئوالات به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر واقع در طبقه دوم ساختمان معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.

همچنین  علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه ، می‌توانند تا ۵ آبان، پاسخ‌های خود را معلونت فرهنگی جهاددانشگاهی تحویل نمایند.لازم به ذکر است به نفرات برگزیده به قید قرعه جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.