مسابقه کتابخوانی

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر گفت: مسابقه کتابخوانی با موضوع کتاب جاذبه و دافعه امام علی (ع) اثر شهید والا مقام استاد مرتضی مطهری به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر با همکاری اداره کل فرهنگی دانشگاه و هیئت رهروان شهدا برگزار گردید.

مسابقه کتابخوانی " جاذبه و دافعه امام علی (ع) "

مسابقه کتابخوانی " جاذبه و دافعه امام علی (ع) " به مناسبت ایام رجب و ولادت با سعات امام علی (ع) و روز معلم در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهي صنعتي اميركبير ، مجتبی آهنگر گفت : این مسابقه با موضوع کتاب جاذبه و دافعه امام علی (ع) نوشته استاد مرتضی مطهری در سطح دانشگاه و خوابگاه­ های دانشگاه صنعتي امیرکبیر ویژه دانشجویان برگزار و کتاب و سوالات بین علاقه مندان توزیع گردید آخرین مهلت تحویل پاسخنامه ۱۲ اردیبهشت بود. پس از برگزاری آزمون به دانشجویانی که امتیاز کامل را کسب نمودند به قید قرعه جوایز اهدا گردید.

لازم به ذکر است جوایز این مسابقه شش سفر به مشهد مقدس و پنج کارت هدیه پانصد هزار ریالی بوده است که به نفرات برگزیده اهدا گردید.

varsei