مسابقه  چالش دفاع 3دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای از برگزاری مرحله مقدماتی دومین دوره مسابقات ملی دفاع ۳ دقیقه ای  در اتاق شورا ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

مسابقه چالش دفاع ۳دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد

ریاست جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: مسابقه دفاع ۳ دقیقه ای صبح روز شنبه ۱۶ام دی ماه با حضور تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری برگزار شد. رقابت جذاب و نزدیک بین دانشجویان سبب شد که نفرات برگزیده با فاصله ای بسیار اندک انتخاب شوند. در این مسابقه آقای سراجیان، کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر با مجموع نمره ۲۴۵ حائز رتبه اول، خانم شادان، دکتری مهندسی عمران با مجموع نمره ۲۴۴ حائز رتبه دوم و خانم تاج احمدی، کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی با مجموع نمره ۲۱۹ حائز رتبه سوم شد.

دکتر ورسه­ای در پایان ضمن قدردانی از آقایان دکتر صراف و دکتر رضایی وسرکار خانم دکتر شریعتی نیا از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که بعنوان داور این مرحله از مسابقات قبول زحمت نموده اند؛ از سازمان انتشارت جهاد دانشگاهی نیز برای تدوین و مدیریت مسابقات دفاع ۳ دقیقه ای در سطح کشور تشکر نمود و خاطر نشان کرد: برگزاری مسابقات دفاع ۳ دقیقه ای سبب تقویت مهارت های ارتباطی، بهبود نحوه ارائه دست­آوردهای پژوهشی و سوق دادن هر چه بیشتر دانشجویان به سمت پروژه های دانش بنیان و محصول محور می شود.

شایان ذکر است دومین دوره مسابقه دفاع ۳دقیقه ای از پایان نامه­های دانشجویی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و با هدف تقویت مهارت های بیانی و فراگیر ساختن دستاوردهای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سطح کشور درحال برگزاری است که مرحله نهایی آن مصادف با اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی در سال ۹۷ برگزار خواهد شد.