قدردانی از بازنشستگان جهاددانشگاهی واحد امیرکبیر همزمان با روز ملی منابع انسانی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، مهدی ورسه ای از برگزاری نشستی به منظور پاسداشت و تکریم منابع انسانی به ویژه بازنشستگان این واحد، مصادف با روز ملی منابع انسانی خبرداد.

قدردانی از بازنشستگان جهاددانشگاهی واحد امیرکبیر همزمان با روز ملی منابع انسانی

رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: همزمان با روز ملی منابع انسانی و به منظور قدردانی از همکاران واحد، از هفت نفر از جهادگرانی که در سال های اخیر به افتخار  بازنشستگی نائل شدند دعوت به عمل آمد تا در نشستی صمیمانه با حضور معاونین، مدیران و همکاران این واحد و با رعایت پروتکل های بهداشتی قدردانی گردد.

دکتر مهدی ورسه ای در این نشست ضمن قدردانی از جهادگران ادامه داد: بی تردید رشد و ارتقای هر سازمان برگرفته از منابع انسانی کارآمد، خدوم و پرتلاش می باشد و این نهاد افتخار این را داشته است که از وجود جهادگرانی همچون شما عزیزان بهره مند گردد و اکنون نیز که در کسوت بازنشستگی می باشید؛ همچون گذشته دل در گرو  ارتقا و آینده درخشان این نهاد انقلابی بسته اید.

در ادامه ایشان افزود: خوشبختانه رویکردهای جدید جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه مدیریت منابع انسانی، جذب و نگهداشت نیروهای توانمند، کارآمد و خلاق متناسب با اهداف سازمانی و توجه به وضعیت معیشت همکاران این نهاد می باشد که از ریاست محترم جهاددانشگاهی و نیز حوزه معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی این نهاد به دلیل توجه ویژه به این امر تشکر و قدردانی به عمل می آید.

گفتنی است، این جلسه صمیمانه که با یاد و تجدید خاطرات همکاران همراه بود با اهدای گل، لوح تقدیر و هدایای  مناسب به پایان رسید.