رونمایی از ۵ عنوان کتاب انتشارات جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر همزمان با گرامیداشت سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای با اعلام این خبر افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۰ عنوان کتاب در انتشارات واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسیده است که در این میان از کتاب های مبانی خوردگی فلزات و آلیاژها تألیف میلاد جور شعبانی، مهدیه راضی اسرمی و زهراشریعتی نیا ( عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر)- مهندسی شیروانی­های سنگی ترجمه دکتر مهدی امینی(عضو هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران)- برکه های تثبیت فاضلاب ترجمه محمد مشکینی، عبدا..سمیعی بیرق و مینا رضایی (اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر )- مهارهای مکانیکی خاک از طراحی تا اجرا تالیف محمد عماد محمودی مهریزی، متین جلالی مقدم و دانش مالی برای مهندسان ترجمه دکتر افشین فیروزی (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران)، مهدی سلطانی و نریمان ضیایی رونمایی به عمل خواهد آمد.

شایان ذکر است، این مراسم روز دوشنبه شانزدهم مرداد ماه از ساعت ۱۴ در دفتر ریاست جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

لینک خبر