دکتر صراف، معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر: باید هنر سخن گفتن را بیاموزیم ...

دکتر رضا صراف در اختتامیه چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان گفت که باید هنر خوب سخن گفتن را آموخت.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دکتر رضا صراف، معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اختتامیه چهارمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان، گفت: معمولا برای ما که در رشته فنی درس خواندیم، سخن گفتن در حضور اهل ادب و فرهنگ سخت است.

وی افزود: متناسفانه ما نه بلدیم خوب سخن بگوییم و نه هنر خوب سخن گفتن را آموخته‌ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه همچنان خود را فرزند کوچکی از جهاد دانشگاهی می‌داند، عنوان کرد: ای کاش این مسابقات با هفته آخر کلاس‌های درس مترادف نشده بود. امیدواریم در تکرار این مسابقات باز هم دانشگاه پلی تکنیک را شریک کنید.

معاون فرهنگی امیر کبیر گفت: امیدوارم برای دوره های بعدی زودتر کار را آغاز کنیم و بتوانیم سالن آمفی تئاتر را پر کنیم.

صراف همچنین گفت: معمولا ما در تریبون های رسمی مناظره را با مجادله اشتباه می گیریم. ای کاش بچه های دانشگاه بودند و یاد می گرفتند که اینجا عده ای با حوصله نشستند و گوش دادند و نقد کردند و فرصت یادگیری و یاد دادن به یکدیگر را غنیمت شمردند.