دوره دو روزه آموزشی ایمنی در شبکه های برق

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر  ، همه ساله در جهان میلیون کارگر قربانی حادثه می شوند که منحر به بروز لطمات جسمی و روحی زیادی به ایشان می گردد برق گرفتگی از جمله این حوادث است که ممکن است عواقب مختلفی نظیر مرگ ناشی از ایست قلبی ، سوختگی داخلی و سوختگی خارجی به دنبال داشته با شد با توجه به آمار نسبتا بالا در زمینه حوادث مربوط به برق گرفتی لزوم رعایت دقیق نکات ایمنی در مقابل برق گرفتگی و آموزش افراد و بهره گیری از شیوه های جدید ایمنی در جهت ارتقای سطح ایمنی تاکید می گردد. در همین راستا جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر  دوره تخصصی ایمنی در شبکه های برق (انتقال و توزیع) با حضور کم نظیر کارشناسان و مهندسان از سراسر کشور برگزار نمود.

معاونت آموزشی واحد  با اعلام این خبر گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی و عملی کارشناسان و مهندسان و با بهره‌گیری از اساتید مجرب برگزار شد ، در پایان دوره گواهینامه معتبر آموزشی به شرکت کنندگان اهداء گردید.