دستیابی به فناوری و تدوین دانش فنی تولید تورهای پرورش آبزیان ؛ توسط جهادگران واحد صنعتی امیرکبیر

پژوهشگران جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ، موفق به دستیابی فناوری و تدوین دانش فنی تولید تورهای پرورش آبزیان شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای رییس واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود :  طراحي و توليد تورهاي پرورش ‌آبزيان مورد مصرف در كشور، با توجه به تنوع آبزيان كشور و همچنین قطع وابستگي به خارج و پاسخگويي به نيازهاي كنوني  صنعت آبزي‌پروري، از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. در همین راستا و با توجه به بهره‌برداري منابع آبي فراوان در کشور، پتانسيل بالقوه قابل توجهي جهت آبزي­پروري نوین بوجود آمده است .
وی خاطرنشان کرد : در راستاي اجراي اين طرح تحقيقاتي، با توجه به شرایط و مشخصات بافت مصرف تورهای پرورش آبزیان و فیلامنت پلی­استر با استحکام بالا برای تولید تهیه وسپس تولید تور با مشخصات ویژه بافت در دستور کار پژوهشگران گروه نساجی واحد صنعتی امیرکبیر قرار گرفت.
 دکتر ورسه ای ابراز امیدواری کرد که استفاده بهينه از اين دانش فنی‌ بتواند از جنبه‌هاي مختلفي نظير جلوگيري از انقراض گونه‌هاي بومي، افزايش توليد گونه‌هاي غير بومي، ايجاد اشتغال و... سودمند باشد.