تدوین 20 دوره تخصصی و پیشرفته در زمینه فنی و مهندسی

رییس جهاددانشگاهي واحدصنعتی امیرکبیر از تدوین ۲۰ دوره تخصصی و پیشرفته در زمینه فنی و مهندسی توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی امیرکبیر خبر داد.

تدوین ۲۰ دوره تخصصی و پیشرفته در زمینه فنی و مهندسی

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای گفت: به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۳ سرفصل های این دوره های طراحی و تدوین شده است.که پس از تصویب توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی این دوره ها در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

وی با اشاره به عناوین برخی از این دوره ها همچون اصول بهره برداري و نگهداری از زباله سوزها (با رویکرد کنترل آلاینده‌ها)، سازه های بتنی، سازه های فولادی، سیستم مديريت بهداشت، ايمني و محيط زيست در صنعت گاز با رویکرد ارتقاء کیفیت ، ضوابط و استانداردهاي زيست محيطي در صنعت نفت، محیط زیست در معدن و صنایع معدنی   و.......   افزود : تعداد ۸۰۰  نفر فراگیر در این دوره های تخصصی شرکت کرده اند که به تمامی فراگیران پس از پایان دوره گواهینامه معتبر اهدا شد.