برگزاری همایش رایگان آشنایی با رشته های دانشگاهی  کنکور سال 97 به گزارش ایسنا، مدیرمرکز آموزشهای تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت بسیار زیاد انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد, جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در راستای رسالت علمی خود بر آن شد تا

برگزاری همایش رایگان آشنایی با رشته های دانشگاهی کنکور سال ۹۷

جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر "همایش رایگان آشنایی با رشته های دانشگاهی کنکور سال ۹۷" را برگزار می کند. به گزارش ایسنا، مدیرمرکز آموزشهای تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت بسیار زیاد انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد, جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در راستای رسالت علمی خود بر آن شد تا با برگزاری" همایش رایگان آشنایی با رشته های دانشگاهی کنکور سال ۹۷ " در روزهای دوشنبه و چهارشنبه مورخ ۱۵ و ۱۷ مرداد ماه گامی مثبت در جهت انتخاب رشته صحیح و ایده آل و همچنین کاهش استرس داوطلبان کنکور بردارد. آسیایی افزود همچنین این امکان برای دانش آموزان فراهم است تا با حضور تیم مشاوره تخصصی انتخاب رشته جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر همراه با رتبههای برتر کنکور دانشگاههای تهران برای گروههای ریاضی فیزیک، تجربی، انسانی، هنر و زبان فرآیند انتخاب رشته خود را انجام دهند. قابل ذکر است فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه ها, معلمان, کارکنان سازمان های دولتی و نهادها, خانواده معظم شهدا, جانبازان و ایثارگران از تخفیفات ویژه ای برخوردار خواهند بود. از علاقمندان به شرکت در همایش و انتخاب رشته دعوت به عمل ميآيد در تاریخهای مذکور در محل دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي اميركبير به آدرس تهران, خيابان انقلاب حدفاصل خيابان حافظ و خيابان وليعصر ، كوچه سعيد، دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي اميركبير حضور بهم رسانند. در صورت نیاز به راهنمایی در خصوص انتخاب رشته و اطلاعات تکمیلی همایش می توانید با شماره تماسهای ۸۸۸۹۵۹۶۹ و ۸۸۸۹۲۱۴۴ تماس حاصل نمایید.