برگزاری مسابقه دل نوشته هایی از مراسم پرفضیلت اعتکاف

مسابقه دل نوشته هایی از مراسم پرفضیلت اعتکاف ویژه معتکفین مسجد دانشگاه امیرکبیر  به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.

برگزاری مسابقه دل نوشته هایی از مراسم پرفضیلت اعتکاف

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار می کند :

دل نوشته هایی از مراسم پرفضیلت اعتکاف

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ،این مسابقه ویژه معتکفین مسجد دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشد و شرکت کنندگان در این  مراسم می توانند مناجات ها و دلنوشته های خود را در قالب های مختلف از جمله ادبی و عامیانه، برای شرکت در مسابقه ارسال کنند لازم به ذکر است.به ۲۵ نفر از بهترین دلنوشته های معتکفین عزیز به قید قرعه کارت هدیه یک میلیون ریالی اهدا می گردد.

علاقمندان می توانند آثار خود را حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۴/۲/۲۰ به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی امیرکبیر تحویل دهند.