برگزاری  سلسله کارگاه های رسم انتخاب (ویژه مجردها) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ریاست جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از برگزاری سلسله  کارگاه‏های  رسم انتخاب (ویژه مجردها) هم زمان با مراسمات روز دانشجو در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

برگزاری سلسله کارگاه های رسم انتخاب (ویژه مجردها) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دنشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر ورسه ای با اعلام این خبر افزود: این کارگاه‏ها به همت کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان امیرکبیر و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ترویج امر ازدواج بویژه در بین دانشجویان برگزار می‏گردد.این کارگاه­ها در ۴ جلسه و در ۴ محور آشنایی، انتخاب، خواستگاری و نامزدی، در نظر دارد مسائل مختلف جهت آمادگی افراد برای ازدواج را پوشش دهد و جونان را با فرآیندها و مراحل گوناگون جهت یک انتخاب مناسب آشنا سازد.

وی خاطر نشان کرد: سخنران این برنامه آقای حجت الاسلام برمایی کارشناس خانواده در رسانه ملی است که تجربیات ارزشمندی در امر ازدواج و خانواده دارد.

شایان ذکر است کارگاه‏های رسم انتخاب در روزهای دوشنبه  ۱۳ ام آذرماه، دوشنبه ۲۰ام آذرماه، دوشنبه ۲۷ ام آذر ماه و سه شنبه ۲۸ام آذرماه از ساعت ۱۵ الی ۱۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‏گردد.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق ارتباط با ادمین کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس jd_aut@ اقدام کنند.