برگزاری دوره آموزشی «اصول سرپرستی» توسط جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، یکی از نقاط حیاتی سلسله مراتب تصمیم گیری در سازمان ها و شرکت ها سطح سرپرستی است اهمیت و جایگاه سرپرستان در هر سازمان ایجاب می کند تا این گروه نیز همانند سایر مدیران در راستای بهسازی نیروی انسانی همواره از آموزش های نظری و عملی لازم برخوردار باشند.

در همین راستا جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر دوره آموزشی «اصول سرپرستی» را ویژه مدیران اجرایی و سرپرستان واحدهای تولیدی و خدماتی و سایر علاقه مندان به مدت ۸ ساعت با حضور استاد برجسته این حوزه با شرکت کارشناسان ، سرپرستان و مدیرانی از شرکت­ها و سازمان­های مختلف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار نمود.

از سرفصل های اصلی این دوره آموزشی می توان به هدایت و رهبری نیروی انسانی، مدیریت زمان و تفویض اختیار، نقش و جایگاه سرپرستان در سازمان، ایجاد انگیزه در نیروی انسانی، وظایف سرپرستان در سازمان، آموزش و توسعه نیروی انسانی خلاقیت و نوآوری، ارزیابی عملکرد نیروی انسانی، ارتباطات موثر وروابط انسانی، مهارت های مورد نیاز سرپرستان (ادراکی ،فنی، انسانی)، مشکل و راه های جلوگیری از بروز مشکل و برنامه ریزی و کنترل جهت مدیریت موثر در سازمان اشاره کرد.

در پایان دوره گواهینامه معتبر آموزشی به شرکت کنندگان اهداء گردید.