بازدید دانشگاهیان امیرکبیر از موزه صلح تهران در هفته دفاع مقدس به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی امیرکبیر به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس جمعی از مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از موزه صلح تهران بازدید کردند.

بازدید دانشگاهیان امیرکبیر از موزه صلح تهران در هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی امیرکبیر به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس جمعی از مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از موزه صلح تهران بازدید کردند. مهدی ورسه ای، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: با شروع هفته دفاع مقدس، ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر متشکل از بخش های مختلف از جمله نهاد مقام معظم رهبری، بسیج، اداره کل فرهنگی، روابط عمومی، جهاد دانشگاهی و دیگر بخش های ستادی برنامه های متنوعی را تدوین نمودند که در این راستا، بازدیدی از موزه صلح تهران برگزار شد. دکتر ورسه ای با اشاره به تصاویر، فیلم ها و مستندات تأثیر گذار موجود در این موزه، ادامه داد: در این بازدید بخش های مختلف موزه صلح با حضور سه تن از جانبازان سرافراز و قربانیان جنگ های شیمیایی رژیم بعث علیه ایران، برای جمع بازدید کننده ارائه شد که یک سره روایتگری مشقت ها و مصیبت های جنگ، خشونت و خودکامگی افراد و دولت های مستکبر بویژه در سده های اخیر بود و در این میان ایران نیز یکی از مهمترین قربانیان این جنگ ها بویژه در بخش سلاح های شیمیایی معرفی شد. ورسه ای در پایان خاطر نشان کرد: موزه صلح تهران جزئی از شبکه بین المللی موزه های صلح جهان است که مقر آن شهر لاهه در کشور هلند می باشد. هدف از این مجموعه، ترویج فرهنگ صلح از طریق نشان دادن پیامدهای ناگوار جنگ و خشونت و آثار زیان بار آن بر انسان ها و محیط زیست می باشد و قطعا نقش بسزایی در معرفی پیشینه جنگ تحمیلی و رشادت ها و مظلومیت های رزمندگان این مرز و بوم در آن سال ها به نسل جدید ایفا می نماید.