پیام تسلیت جهاددانشگاهی به مناسبت ارتحال حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی(ره)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن پیامی که به همین مناسبت از سوی این نهاد صادر گردید به شرح زیر می‌باشد:

سرخط خبرها

پیام تسلیت جهاددانشگاهی به مناسبت ارتحال حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی(ره)

انالله و اناالیه راجعون

مصیبت ارتحال حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی، ایران اسلامی را عزادار نمود. این فقدان بزرگ، تأثر و تألم رهبر عزیز انقلاب اسلامی، مردم رشید ایران و هر آنکه دل در گرو سربلندی نظام اسلامی سپرده است را رقم زد.
ایشان عالمی محقق، مجاهدی نستوه، سیاستمداری آگاه و صبور و یاریگری مطمئن و خستگی ناپذیر برای امام (ره) و انقلاب و رهبری و نظام اسلامی بود.
فقدان آن یار سفرکرده که عمر خود را تا آخرین ساعات حیات مصروف خدمت صادقانه به نهضت انقلاب اسلامی نمود و در این راه زندان ها و شکنجه‌های رژیم ستم شاهی را به جان خرید، جانکاه و نقش بی بدلیل آن مرحوم پس از استقرار جمهوری اسلامی به ویژه در سال های دشوار دفاع مقدس، جاودانه و همواره در خاطر دوستداران انقلاب خواهد ماند.
 نهاد انقلابی جهاددانشگاهی این مصیبت بزرگ را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) و خانواده محترم ایشان و عموم مردم شریف ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان رحمت و مغفرت و علو درجات آن مرحوم را مسئلت می‌نماید.