دعوت جهاددانشگاهی از مردم برای حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن

دعوت جهاددانشگاهی از مردم برای حضور پرشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن با صدور بیانیه ای صورت گرفت.

سرخط خبرها

دعوت جهاددانشگاهی از مردم برای حضور پرشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۵۷ به‎عنوان نصرت قطعي ملت ايران در برابر رژيم طاغوت، نتيجه ايمان راسخ، راهنماي خبير و صادق، همراه با عمل مؤمنانه و استقامت عزت مندانه مردم بود. مردمي که در راه دفاع از پرچم برافراشته مبارزه عليه رژيم ستمشاهي،خالصانه دل در گرو يک فقيه بصير، آگاه به کتاب و سنت و بريده از مطامع مادّي نهادند.
پيام رهائي بخش و روشن اسلام عزيز که در پي پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي از سوي امام خميني (ره) و ملت بزرگ ايران به جهانيان عرضه شد، روح کرامت و عزت در انسانها و ملتها را برانگيخت و در عين حال مستکبران و سرسلسله آن‎ها شيطان بزرگ، آمريکاي جنايتکار را به وحشت انداخت و آتش کينه ايرانيان مسلمان را در دل آنان مشتعل ساخت.
دشمناني که خشم‎شان همواره مانع شناخت ملت فداکار ايران است از همان صبحدم استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي تا همين امروز، عزت ملت را هدف قرار دادند و به هر ترفند و اقدام و خباثتي متوسل شدند تا مردم انقلابي را وادار کنند دست تسليم بالا آورده و از آرمان‎هاي خود بازگردند. اما اين آرزوي باطل به فضل الهي محقق نشده و در آينده نيز اتفاق نخواهد افتاد چرا که خدا وعده داده است "وَكانَ حَقًّا عَلَينا نَصرُ المُؤمِنينَ " ( روم۴۷)
امروز و در آستانه ۴۰ سالگي انقلاب اسلامي ايران، به رغم مشکلات تحميلي و برخي کم کاري‎ها و غفلت‌هاي داخلي، ملت رشيد ايران هم‎چون گذشته از دشمن غافل نخواهد شد و در جشن پيروزي انقلاب، هوشمندانه پاسخ گردنکشي‎ها، اهانت‎ها و گستاخي‎هاي او را خواهد داد.
جهادگران جهاددانشگاهي در آستانه فرارسيدن سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، همگام با ساير اقشار مردم ايران، بانگ وحدت بخش الله اکبر سر ميدهند و با دعوت از همگان براي حضور در راهپيمايي پرشکوه و دشمن شکن ۲۲ بهمن، عهد مي‎بندند که با تبعيت از رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت ا... العظمي خامنه‎اي (مدظله العالي) و پاسداشت راه امام و شهيدان با تمام توان در راه تحقق آرمان‎ها و اهداف انقلاب اسلامي گام بردارند.

جهاددانشگاهی