جلسه توجیهی مسابقه مناظره دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سید علی محمدپور از برگزاری جلسه توجیهی هفتمین دوره مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران در سالن فرهنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

جلسه توجیهی مسابقه مناظره دانشجویان ایران

سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: جلسه توجیهی دومین دوره مسابقه ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه امیرکبیر با شرکت نماینده تیم های شرکت کننده برگزار شد.

محمدپور افزود: در این جلسه ضمن اشاره به اهداف این مسابقات و نقش آن در پیشبرد فرهنگ گفت و گو، آیین نامه داوری و مسابقات برای شرکت کنندگان تشریح شد و در نهایت قرعه کشی مسابقات انجام گرفت.

محدپور در پایان گفت: این مسابقات در روزهای ۲۹ و  ۳۰ام اردیبهشت ماه  با شرکت شش تیم " آزادی خواه"، " انجمن اسلامی دانشجویان ترقی خواه"، "پویش"، "سروش"، " صفیر آزادی" و " نو اندیشان نو" برگزار می شود و در پایان به تیم های اول تا سوم جوایز ارزنده ای تعلق خواهد گرفت.