برگزاری سلسله کارگاه های رسم انتخاب (ویژه مجردها) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دنشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر ورسه ای با اعلام این خبر افزود: این کارگاه‏ها به همت کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان امیرکبیر و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ترویج امر ازدواج بویژه در بین دانشجویان برگزار می‏گردد.این کارگاه­ها در ۴ جلسه و در ۴ محور آشنایی، انتخاب، خواستگاری و نامزدی، در نظر دارد مسائل مختلف جهت آمادگی افراد برای ازدواج را پوشش دهد و جونان را با فرآیندها و مراحل گوناگون جهت یک انتخاب مناسب آشنا سازد.

وی خاطر نشان کرد: سخنران این برنامه آقای حجت الاسلام برمایی کارشناس خانواده در رسانه ملی است که تجربیات ارزشمندی در امر ازدواج و خانواده دارد.

شایان ذکر است کارگاه‏های رسم انتخاب در روزهای دوشنبه  ۱۳ ام آذرماه، دوشنبه ۲۰ام آذرماه، دوشنبه ۲۷ ام آذر ماه و سه شنبه ۲۸ام آذرماه از ساعت ۱۵ الی ۱۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‏گردد.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق ارتباط با ادمین کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس jd_aut@ اقدام کنند.