برگزاری اردو ۴ روزه به مقصد مشهد مقدس ویژه دانشجویان متأهل، بخشی از فعالیت های کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان امیرکبیر در سال 97

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپورسرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی امیرکبیر از برگزاری اردوی ۴ روزه به مقصد مشهد مقدس ویژه دانشجویان متأهل خبر داد.

برگزاری اردو ۴ روزه به مقصد مشهد مقدس ویژه دانشجویان متأهل، بخشی از فعالیت های کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان امیرکبیر در سال ۹۷

محمدپور ضمن اعلام این خبر خاطرنشان کرد: در راستای چهاردهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر، کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان واحد امیرکبیر با همکاری هیئت رهروان شهدا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه ریزی های لازم جهت اردوی دانشجویان متأهل دانشگاه امیرکبیر را به انجام رساندند. در این اردوی ۴ روزه که برای دومین سال پیاپی برگزار می شد علاوه بر دانشجویان دختر و پسر ، ۱۲ زوج شرکت داشتند که در سوئیت هایی جداگانه اسکان یافتند.

سید علی محمدپور خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، دانشجویان متأهل در کنار زیارت حضرت امام رضا علیه السلام از یک جلسه معرفتی، با حضور حجت الاسلام حسین عالمی، نویسنده سری کتاب های جوشکاری (با موضوع ازدواج) بهره مند شدند که در آن، ایشان، به نکاتی پیرامون سبک زندگی اسلامی  پرداختند.

محمدپور در پایان ضمن توضیح پیرامون برنامه های کانون مهر زندگی در سال ۹۷، به تمرکز این کانون بر برنامه های سبک زندگی اشاره کرد و بیان داشت: کانون مهر زندگی در سال جاری مسابقه کتابخوانی با موضوع سبک زندگی دختران خوابگاهی از کتاب « دخترانه های درگوشی» ، ۴ جلسه کارگاه دوره های آمادگی پیش از ازدواج موسوم به امید وصل ( رسم انتخاب)، یک جلسه ویژه  مجردین دهه شصت با « عنوان دهه شصتی ها» و بالاخره یک اردوی معرفتی به مقصد مشهد مقدس و همچنین یک اردوی طبیعت گردی به مقصد مرداب هسل ویژه دانشجویان متأهل برگزار کرده است که درون مایه ی همه آن ها اهمیت به سبک زندگی اسلامی دانشجویان در قالب برنامه های  آموزشی، تفریحی و معرفتی بوده است.

شایان ذکر است، علاقمندان جهت اطلاع از برنامه های معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی امیرکبیر می توانند به کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @jd_aut، در پیام رسان های اجتماعی مراجعه کنند.