اسامی نفرات برتر نخستین جشنواره سراسری دانشجویی غدیر اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، نتایج داوری آثار ارسالی به نخستین جشنواره سراسری دانشجویی غدیر اعلام شد.

دکتر مهدی ورسه ای رییس نخستین جشنواره دانشجویی غدیر ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان در این خصوص افزود : با توجه به فراخوان ارسال آثار به نخستین جشنواره دانشجویی غدیر و دریافت آثار در بخش های هنری، ادبی و مجازی در مهلت مقرر،‌ اعضای کمیته داوری به اتفاق آرا آثار دریافت شده را از نظر کمی و کیفی در حد نصاب کسب عنوان اول ندانست.لذا تصمیم گرفته شد در هر بخش از رتبه های دوم و سوم با تقدیم لوح یادبود و جوایز نقدی تقدیر نمایند.

وی همچنین  گفت : تلاش ما در مجموعه جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر بر  شناساندن ابعاد مختلف واقعه سرنوشت ساز غدیر، جایگاه  ولایت و رهبری امت اسلامی و ولایت مطلقه فقیه ، ابعاد شخصیتی حضرت علی علیه السلام  و همچنین ترغیب جامعه فرهیخته دانشگاهی کشور به خلق آثار فاخر در بخش های مختلف هنری، ادبی، مجازی و.... بوده است و امیدواریم که شاهد انتشار آثار بیشتر و پر محتواتر در دوره های بعدی این جشنواره باشیم. گفتنی است نخستین جشنواره دانشجویی غدیر به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۶ تهران و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.

همچنین ورسه ای در پایان خاطرنشان کرد : در مجموع آثار رسیده در بخش های مختلف هنری، ادبی و مجازی به دبیرخانه این جشنواره؛ پس از داوری اسامی نفرات برتر توسط هیئت داوران به شرح زیر اعلام شد.

گروه بندی

کد اثر