چهارمین دوره جامع تربیت کارشناس HSE

دوره جامع تربیت کارشناس HSE

چهارمین دوره جامع تربیت کارشناس HSE

معرفی دوره نیمه حضوری مهندسی ایمنی بهداشت محیط زیست

با پیشرفت تكنولوژی، سلامتی، ایمنی و محیط زیست انسان در معرض خطرات فراوانی قرارگرفته است و لازم است كه برای ادامه حیات بشر، حفظ این چهار مقوله بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. رعایت و حفظ HSE یكی از اصول توسعه پایدار كشورها می‌باشد؛ هدف نهایی هر یك از این سه موضوع، حفظ سلامت و زندگی انسان است. مديريت HSE بابالابردن سطح آگاهي بهداشت , ايمني ومحيط زيست درهمه سطوح سازماني ومشاركت موثر دراين زمينه , ظهور عوامل مخاطره آميز و وقوع حوادث را حتي المقدور كاهش داده وچنين امر مهمي را علاوه برارتقاء سطح آگاهي با ايمن سازي محيط كار و ماشين آلات ممكن مي­سازد. از این رو جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر درنظر دارد در ادامه برنامه های آموزشی این حوزه، دوره ۵ ماهه  تحت عنوان مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط‏زیست)تربیت کارشناس HSE ( برگزار نماید.

این دوره به صورت کاملا کاربردی و با حضور بهترین اساتید اجرایی HSE صنعت در قالب ۲۵۶  ساعت و ۳۳  عنوان دوره آموزشی و در سه ترم آموزشی تعریف شده است و از تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۵ آغاز می گردد که امکان استفاده از دوره به صورت حضوری و غیرحضوری(الکترونیکی-آنلاین) برای علاقه­مندان فراهم گردیده است.

جهت رفاه حال دانشپذیران شاغل و امکان حضور کلیه علاقمندان در اقصی نقاط کشور، جلسات حضوری این دوره روزهای پنجشنبه و جمعه و جلسات غیر حضوری به صورت آموزش آنلاین و همزمان با جلسات حضوری برگزار می گردد.

در پایان دوره به دانش پذیران گواهینامه معتبر جامع از جهاد دانشگاهی امیرکبیر  باشماره مجوز ۲۲۵/۹۳/۳۸۱۳ مورخ ۲۵/۳/۹۳ معاونت توسعه و مدیریت سرمایه انسانی ریاست جمهوری اعطاء خواهد شد.

مبلغ سرمایه­گذاری در این دوره برای هر دانشپذیر ۲۸،۵۰۰،۰۰۰ ريال در دوره­ي حضوري و يا ۲۴،۵۰۰،۰۰۰ريال در دوره­ي الكترونيكي بوده که جهت تسهيل در امر ثبت نام در چهار قسط ( ۲۰ % زمان ثبت نام، ۳۰% در آغاز دوره، ۲۵% در ابتدای ترم دوم و ۲۵% ابتدای ترم سوم) و به شماره حساب ۱۸۳۲۴۶۵۲ بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) قابل پرداخت خواهد بود. شایان ذکر است پرداخت کامل مبلغ در زمان ثبت نام مشمول ۱۰% تخفیف خواهد شد.

علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند با شماره تلفن ۶-۸۸۹۲۰۰۰۵ (مهندس سیدصالحی) تماس حاصل نمایند.