دوره آموزشی کمک های اولیه در حوادث صنعتی

طبق ‌آمار منتشر شده‌ در کشورهای صنعتی‌، سالانه ‌از هر ۱۰ ‌نفر کارگر ۱ نفر ‌دچار سانحه‌ می گردد. امروزه با توجه به افزایش نوع خطرات و عوامل زیان آور موجود در محیط‌های کار و ارزش بالای نیروی انسانی در سیستم ها به عنوان سرمایه اصلی صنایع، استفاده از روش‌های فنی و مهندسی برای پیشگیری و مقابله با شرایط نا ایمن به تنهایی کافی نبوده و حیاتی است که به منظور ارتقای سلامت نیروی کار به وسیله آموزش عملکرد پس از حادثه به عنوان یک رویکرد ویژه، در سیستم‌های مدیریت ایمنی مورد توجه قرار گیرد. در همین راستا جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر درنظر دارد دوره تخصصی "کمک های اولیه در حوادث صنعتی" را به مدت ۶ ساعت در تاریخ ۷ خرداد ماه ۱۳۹۵ با تدریس استاد برجسته آقای دکتر آقامیری و با اعطاء گواهینامه جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر با شماره مجوز ۲۲۵/۹۳/۳۸۱۳ مورخ ۲۵/۳/۹۳ معاونت توسعه و مدیریت سرمایه انسانی ریاست جمهوری و مجوز شماره ۹۰۲۲۳/۲۴/۲ مورخ ۱۳/۵/۱۳۹۴ آموزش دوره های آموزش عالی آزاد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان موسسه آموزش عالی برگزار نماید.

مبلغ سرمایه گذاری در این دوره جهت ثبت نام (به همراه بسته آموزشی و پذیرایی میان وعده و نهار) برابر ۱.۲۵۰.۰۰۰ ريال (مبلغ پرداختی خالص پس از کسر مالیات) می باشد که به شماره حساب ۱۸۳۲۴۶۵۲ بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و شماره کارت بانکی ۶۱۰۴۳۳۷۸۷۲۰۰۷۰۱۶ بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن­های ۶-۸۸۹۲۰۰۰۵ (خانم مهندس مرادی پور) تماس حاصل نمایند.